cheering-crowd.jpg

VELKOMMEN TIL ONE AND ONLY ERHVERV

Vores navn, ”One And Only”, kommer fra vores allerførste produktion: Musicalversionen af Susanne Biers film Den Eneste Ene, i Forum Copenhagen i 2005. Lige siden har vi brugt begrebet, at være nogens ”eneste ene” som grundlag for vores relationer til medvirkende, publikum, kunder og samarbejdspartnere. Vi tror på tætte, personlige samarbejder, og det betyder her, at vi vil gå langt for at skræddersy noget helt særligt til netop dig og din virksomhed.

 

Læs mere om det alt sammen her på siden og kontakt os endelig, hvis du har helt specielle ønsker.

I årene fremover vil du som virksomhed kunne få adgang til masser af store oplevelser og fordele: To store musicals årligt, backstage besøg, rabatter, rundvisninger, særlige aftener med skuespillerne, special hospitality, afterparties, attraktive sponsorater og meget mere. 

Velkommen til One and Only Erhverv 

Executive Producer
Jesper Winge Leisner

"Marabou lavede et samarbejde med One And Only Musical Teater i forbindelse med opsætningen af Saturday Night Fever i 2017. Samarbejdet var yderst professionelt og Marabou nåede ud til den ønskede målgruppe med vores nylancerede produkt, og alting blev håndteret fantastisk. Det er en god og effektfuld måde at få skabt kendskab til en produktlancering i en positiv kontekst, og helt sikkert noget vi vil overveje en anden gang". 

-  Trine Jørgensen, Brand Manager Marabou

På BILLED-BLADET er vi glade for de forskellige samarbejder vi har haft med The One and Only Company, som især er kommet bladets mange fordelskunder til gode.
Vi har fået mange søde tilkendegivelser, fra glade læsere der roser de fine arrangementer med særlige VIP-forhold, som vi sammen med The One and Only Company, har kunne tilbyde dem.

-ALLER MEDIA

Vores samarbejde med One And Only Musical Teater har bidraget til at skabe et stærkere bånd mellem os og vores kunder, ligeledes har vi også fået udbredt  forbrugerkendskabet til vores produkter gennem sampling, programannoncering, FB konkurrencer og brandlogo på TV reklamer m.m. alt sammen målrettet mod forbrugerne.

Vi er meget glade for samarbejdet og den fleksibilitet, som One And Only Musical Teater har vist, også når det kommer til VIP-forhold, som vi har fået tilbudt i forbindelse med shows: velkomstdrink, rundvisning m.m. Det har været yderst populært hos kunderne og samarbejdspartnerne, så det er en stor fornøjelse.

– FRITZ SCHUR CONSUMER PRODUCTS

ERHVERVSKLUBBEN

Som medlem af One And Only Musical Teaters Erhvervsklub kan vi først og fremmest garantere dig masser af underholdning og eksponering, men også mange andre fordele, alt efter hvad du vil.  

Og husk også, at hvis du har en speciel idé til, hvordan I kunne blive en del af One And Only Musical Teater så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid klar på at finde en kreativ løsning, der passer præcist til din virksomheds behov.

Læs om de forskellige pakker
_K1P4593dps.jpg

ERHVERVSSALG

_D8V9748.jpg

Hvis du er interesseret i at købe mange billetter til en god pris, så kontakt os med det samme – så vender vi hurtigt tilbage med svar. Dette gælder køb af mere end 50 billetter.

BLIV DIAMOND-SPONSOR

Som Diamond Sponsor kommer din virksomhed i direkte kontakt med vores attraktive V.I.P. gæster, de såkaldte Diamond-gæster. For disse gæster er kun det bedste godt nok: De sidder på de mest populære pladser, har egen lounge, bar og underholdning - og så får de udleveret en flot og eksklusiv goodiebag. Vi ved, at denne Goodiebag er meget populær.

Du bliver Diamond Sponsor ved at levere et produkt, et gavebevis, en service, et godt tilbud eller noget helt femte, til den attraktive goodiebag. Med i sponsoratet får din virksomhed så en bred vifte af eksponering online og naturligvis også en plads i vores programmer for forestillingen.

Men der er mange muligheder for at udvikle dit sponsorat og gøre det ekstra attraktivt.

Kontakt vores sponsor-ansvarlige
_17O8111dcs copy.jpg

TIDLIGERE SPONSORER

Kontakt

  

louisetoft.png

Louise Toft

Salgs- og marketingchef
louise@oneandonlycompany.com

  

VORES FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Scandic
www.scandichotels.dk

Musikhuset Aarhus
musikhusetaarhus.dk

Nordiska ApS 
nordiska.dk

TV2
tv2.dk

Have Kommunikation
havekommunikation.dk

Billetlugen 
www.billetlugen.dk

Envision
www.envision.dk

Welcome Post
www.welcomepost.dk

Zyklus
www.zyklus.dk

2Entertain
www.2entertain.com

Frederiksberg Kommune
www.frederiksberg.dk