cheering-crowd.jpg

VELKOMMEN TIL ONE AND ONLY ERHVERV

Vores navn, ”One And Only”, kommer fra vores allerførste produktion: Musicalversionen af Susanne Biers film Den Eneste Ene, i Forum Copenhagen i 2005. Lige siden har vi brugt begrebet, at være nogens ”eneste ene” som grundlag for vores relationer til medvirkende, publikum, kunder og samarbejdspartnere. Vi tror på tætte, personlige samarbejder, og det betyder her, at vi vil gå langt for at skræddersy noget helt særligt til netop dig og din virksomhed.

 

Læs mere om det alt sammen her på siden og kontakt os endelig, hvis du har helt specielle ønsker.

I årene fremover vil du som virksomhed kunne få adgang til masser af store oplevelser og fordele: To store musicals årligt, backstage besøg, rabatter, rundvisninger, særlige aftener med skuespillerne, special hospitality, afterparties, attraktive sponsorater og meget mere. 

Velkommen til One and Only Erhverv 

Executive Producer
Jesper Winge Leisner

"Marabou lavede et samarbejde med One And Only Musical Teater i forbindelse med opsætningen af Saturday Night Fever i 2017. Samarbejdet var yderst professionelt og Marabou nåede ud til den ønskede målgruppe med vores nylancerede produkt, og alting blev håndteret fantastisk. Det er en god og effektfuld måde at få skabt kendskab til en produktlancering i en positiv kontekst, og helt sikkert noget vi vil overveje en anden gang". 

-  Trine Jørgensen, Brand Manager Marabou

På BILLED-BLADET er vi glade for de forskellige samarbejder vi har haft med The One and Only Company, som især er kommet bladets mange fordelskunder til gode.
Vi har fået mange søde tilkendegivelser, fra glade læsere der roser de fine arrangementer med særlige VIP-forhold, som vi sammen med The One and Only Company, har kunne tilbyde dem.

-ALLER MEDIA

Vores samarbejde med One And Only Musical Teater har bidraget til at skabe et stærkere bånd mellem os og vores kunder, ligeledes har vi også fået udbredt  forbrugerkendskabet til vores produkter gennem sampling, programannoncering, FB konkurrencer og brandlogo på TV reklamer m.m. alt sammen målrettet mod forbrugerne.

Vi er meget glade for samarbejdet og den fleksibilitet, som One And Only Musical Teater har vist, også når det kommer til VIP-forhold, som vi har fået tilbudt i forbindelse med shows: velkomstdrink, rundvisning m.m. Det har været yderst populært hos kunderne og samarbejdspartnerne, så det er en stor fornøjelse.

– FRITZ SCHUR CONSUMER PRODUCTS

Musicals skaber glæde og god stemning

Hele Danmarks Musical Teater giver mulighed for at sætte unikke rammer for jeres erhvervsarrangement.

Vi tilbyder:

  • Eksklusive skræddersyede VIP-arrangementer
  • Konferencer og møder ud over det sædvanlige
  • Smukke og professionelle venues
  • Mulighed for at ramme målgruppe på en unik måde med partnerskaber og sponsorater
  • 2-3 årlige shows i både København og Jylland
  • Mere end 140 spilledage om året. 

KONTAKT
Erhvervschef Sabine Marie Dahl
Tlf.: 26363629
Mail: erhverv@oneandonlymusicals.dk

_17O8111dcs copy.jpg

Eksklusive skræddersyede VIP-arrangementer

Giv gode kunder, samarbejdspartnere eller medarbejderne en helt særlig oplevelse. Kom med behind the scenes, mød skuespillerne eller nyd en akustisk intim-koncert før forestillingen. Vi tilbyder attraktive erhvervspakker, der skræddersys til jeres specifikke behov og ønsker.

Konferencer og møder ud over det sædvanlige

Hold din konference eller dit møde i vores smukke og professionelle venues i København, Vejle og Holstebro og slut dagen af med eksempelvis et backstage meet ’n’ greet med det aktuelle cast og de bedste pladser til showet. Vi har mange års erfaring med at planlægge arrangementer, der gør dagen helt særlig. Hos os får I altid en fast kontaktperson tilknyttet, så vi sikrer at dagen forløber præcis som I ønsker.

Gavekort og firmagaver der huskes

Glæd samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere med gavekort til Hele Danmarks Musicals. I vælger selv om det skal være et valgfrit beløb til en musical efter eget valg, eller om det skal være til en specifik forestilling. Og ønsker I at kombinere det med velkomstdrink, fri garderobe eller andet, kan vi naturligvis arrangere det.

KONTAKT
Erhvervschef Sabine Marie Dahl
Tlf.: 26363629
Mail: erhverv@oneandonlymusicals.dk

TIDLIGERE SPONSORER

Kontakt

 KONTAKT
Erhvervschef Sabine Marie Dahl
Tlf.: 26363629
Mail: erhverv@oneandonlymusicals.d

  

VORES FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Scandic
www.scandichotels.dk

Musikhuset Aarhus
musikhusetaarhus.dk

Nordiska ApS 
nordiska.dk

TV2
tv2.dk

Have Kommunikation
havekommunikation.dk

Billetlugen 
www.billetlugen.dk

Envision
www.envision.dk

Welcome Post
www.welcomepost.dk

Zyklus
www.zyklus.dk

2Entertain
www.2entertain.com

Frederiksberg Kommune
www.frederiksberg.dk