Køb billet

 

Praktiske oplysninger

SÆRLIGE BEHOV / KØRESTOLSBRUGERE / LEDSAGERKORT

Vi forsøger at sikre de bedst mulige forhold for kørestolebrugere, gangbesværede samt øvrige gæster med særlige behov. Det er dog vigtigt, at vi får besked om særlige behov allerede i forbindelse med billetbestilling, således at vi kan hjælpe dig med den bedst mulige placering i salen.

Har man som kørestolsbruger behov for at blive i kørestolen under forestillingen, er dette kun muligt ved køb af en særlig kørestolsplads.

Kørestolsbrugere, der kan fremvise et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe én ledsager.

Køb af kørestolspladser samt ledsagerbillet kan KUN ske ved henvendelse til Billetlugens Kundeservice på 70 263 267.

Øvrige gæster med særlige behov, der kan fremvise et gyldigt ledsagerkort, og som ved billetbestilling gør opmærksom på dette, kan ligeledes gratis medbringe én ledsager ved henvendelse til Billetlugens Kundeservice på 70 263 267.

NB! Der er et begrænset antal kørestolspladser samt ledsagerpladser til vores forestillinger, og der kan derfor være udsolgt.
Vær ligeledes opmærksom på at gyldigt ledsagerkort skal fremvises i indgangen.

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at benytte ledsagerkort ved køb af STANDARD billetter i kategorierne A-D. Det er ikke muligt at benytte ledsagerkort ved køb DIAMOND billetter.

Andet

Forestillingen varer ca. 2 timer og 40 min. inkl. pause.

Forestillingen vil indeholde kraftigt lys og muligvis stroboskop-lys.

Indgang: Falkoner Alle 9, 2000 Frederiksberg.

Presse:  Alle henvendelser fra pressen kan rettes til HAVE Kommunikation, Michael Feder: michael@have.dk

Følg os på de sociale medier:
Facebook
Instagram