DINNER & SHOW
Fuldend din musical oplevelse og spis som stjernerne i den elegante og stemningsfyldte Green Room Restaurant i Scandic Falkoner, hvor der er garanti for en hyggelig stund inden showstart.
Nyd en særlig showmenu, der er baseret på de bedste råvarer fra danske leverandører.
Du kan vælge mellem 2 og 3 retter, samt tilkøbe en unik vinmenu.

3-RETTERS MENU (379,-)
FORRET
Pocheret torsk med æggeblomme-creme, sennepsvinaigrette, rødbedemarinerede løg, radiser og karse
HOVEDRET
Ølmarineret kalvespidsbryst, græskar-kartoffelpuré, glaserede rødbeder og pebersauce
DESSERT
Dirty Mudcake – Mudcake, krystalliseret chokolade, friske bær
2-RETTERS MENU (299,-)
HOVEDRET
Ølmarineret kalvespidsbryst, græskar-kartoffelpuré, glaserede rødbeder og pebersauce
DESSERT
Dirty Mudcake – Mudcake, krystalliseret chokolade, friske bær
3-RETTERS VEGETAR MENU (349,-)
FORRET
Rødbede-carpaccio med parmesancreme, estragon-mayonnaise, saltede mandler og frisé salat
HOVEDRET
Svampe-risotto med Vesterhavsost, gulerods- og fennikel-crudité
DESSERT
Dirty Mudcake – Mudcake, krystalliseret chokolade, friske bær
2-RETTERS VEGETAR MENU (269,-)
HOVEDRET
Svampe-risotto med Vesterhavsost, gulerods- og fennikel-crudité
DESSERT
Dirty Mudcake – Mudcake, krystalliseret chokolade, friske bær
VINMENU · 3 glas (229,-)



Alle menuer skal bestilles på forhånd og senest kl. 12 to dage inden forestillingen. (Ønsker du at bestille herefter kontakt da greenroom@scandichotels.com)
Bordreservation sker automatisk ved bestilling af menu, så det er ikke nødvendigt at bestille bord
Har du allergener eller andre spørgsmål til restauranten i forbindelse med menuerne, kontakt da greenroom@scandichotels.com og husk at skrive booking nr.


