DINNER & SHOW
Fuldend din musical oplevelse og spis som stjernerne i den elegante og stemningsfyldte Green Room Restaurant i Scandic Falkoner, hvor der er garanti for en hyggelig stund inden showstart.
Nyd en særlig showmenu, der er baseret på de bedste råvarer fra danske leverandører.
OBS! DIAMOND GÆSTER SKAL VÆLGE SPISNING SENEST KL. 17.00 FOR 3 RETTER OG KL. 17.30 FOR 2 RETTER
Du kan vælge mellem 2 og 3 retter, samt tilkøbe en unik vinmenu.

3-RETTERS MENU (379,-)
FORRET
Pocheret torsk med æggeblomme-creme, sennepsvinaigrette, rødbedemarinerede løg, radiser og karse
HOVEDRET
Ølmarineret kalvespidsbryst, græskar-kartoffelpuré, glaserede rødbeder og pebersauce
DESSERT
Baked Alaska – Fragilitebund med solbær-is, passionsfrugtgele og marengs
2-RETTERS MENU (299,-)
HOVEDRET
Ølmarineret kalvespidsbryst, græskar-kartoffelpuré, glaserede rødbeder og pebersauce
DESSERT
Baked Alaska – Fragilitebund med solbær-is, passionsfrugtgele og marengs
3-RETTERS VEGETAR MENU (349,-)
FORRET
Rødbede-carpaccio med parmesancreme, estragon-mayonnaise, saltede mandler og frisé salat
HOVEDRET
Svampe-risotto med Vesterhavsost, gulerods- og fennikel-crudité
DESSERT
Baked Alaska – Fragilitebund med solbær is, passionsfrugtgele og marengs
2-RETTERS VEGETAR MENU (269,-)
HOVEDRET
Svampe-risotto med Vesterhavsost, gulerods- og fennikel-crudité
DESSERT
Baked Alaska – Fragilitebund med solbær is, passionsfrugtgele og marengs
VINMENU · 3 glas (229,-)



Alle menuer skal bestilles på forhånd og senest kl. 12 to dage inden forestillingen. (Ønsker du at bestille herefter kontakt da greenroom@scandichotels.com)
Bordreservation sker automatisk ved bestilling af menu, så det er ikke nødvendigt at bestille bord
Har du allergener eller andre spørgsmål til restauranten i forbindelse med menuerne, kontakt da greenroom@scandichotels.com og husk at skrive booking nr.


