publikum_klapper_ny.mp4

VI PRÆSENTERER: ONE AND ONLY MUSICALTEATER

Hvis du kender: Saturday Night Fever, Dirty Dancing, Grease, Elsk mig i nat, Shrek og Den eneste Ene, så kender du måske også os. Det er nogle af de største musicals, vi har produceret. Et par af dem har vi udviklet helt fra bunden, og vi er meget taknemlige over, at mere end 1.5 mio. musicalgæster har haft lyst til at se vores forestillinger siden vores start i 2004.

Vi startede som et produktionsselskab: The One and Only Company. Vi har sat vores musicals op i bl.a. Operaen, Gasværket, Tivoli og Forum, og fra år 2020 og de efterfølgende mange år holder vi fast til i det nye Scandic Falkoner på Frederiksberg - Danmarks største musicalteater med næsten 2000 pladser midt i hjertet på det nye, lækre hotel i luksuriøse omgivelser. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ONE AND ONLY MUSICAL TEATER.  

Alle vores forestillinger spiller også i Musikhuset Aarhus, der igennem mange år er blevet vores faste samarbejdspartner.

grease2.jpg

Vi vil underholde og skabe livsglæde

Vi laver musikteater for folk, der ikke normalt går i teatret. Så enkelt kan det siges.

Vi vil skabe underholdende og livsbekræftende musikforestillinger for et publikum, der efterspørger store, fællesskabsprægede LIVE oplevelser. Oplevelser som mange kan finde sammen om. Vi bestræber os på at afmontere alt det højtidelige og elitære omkring en teateroplevelse og være med til at give folk et ekstra smil på læben og varme hjerter i en travl og stresset hverdag. Det er derfor, vi laver det, vi gør. Vi er i publikums tjeneste ét hundrede procent, og det sætter vi en ære i.

Meget mærkeligt firma

Vores navn blev til, da idéen om at gøre filmen ”Den eneste Ene” til musical opstod. Noget skulle vi jo hedde, og det blev altså så: ”The One And Only Company”. Det harmonerede godt med stemningen i filmen, og den skaberglæde vi alle sammen følte med dette første, store projekt.

Vi havde vores første danmarkspremiere i 2005 med Den eneste Ene - The Musical i Forum Copenhagen. Det blev en stor anmelder- og publikumssucces, og vi modtog en Reumert-pris for Årets Danske Musikteater i 2006. Vi blev væltet helt bagover, men det gav os blod på tanden. Siden da har vi udviklet og produceret både nye, danske musicals og nyopsætninger af store, kendte internationale musicals både i Danmark og Sverige.

7.jpg
_K1P9338ds.jpg

”Den Eneste Ene” er også vores filosofi.

Begrebet ”den eneste ene” er gennem årene blevet meget mere end et navn for os. Det er blevet et dogme og et styrende koncept, som gennemsyrer alt, hvad vi laver i det daglige. Vi ved, at vi skal gøre os fortjent til tillid fra alle, der omgiver os, hvad enten de arbejder for os, køber billetter af os eller samarbejder med os. De skal alle være vores ”eneste ene”. Det betyder, at vi i alle forhold forsøger at komme vores publikum, ansatte og samarbejdspartnere i møde på en måde, så de føler sig værdsat, hørt og ordentligt behandlet.

Uden jer var vi intet

Vores publikum er et stort aktiv for vores teater, som gør det muligt for os hele tiden at udvikle den måde, vi laver forestillinger og planlægger vores udenoms-aktiviteter på. De mange inputs og reaktioner fra publikum, og alt det de bare udstråler undervejs på en aften i musicalteatret, giver os værdifuld viden og inspiration til, hvordan vi kan gøre totaloplevelsen bedre. 

Men vi værdsætter også at få klare og direkte inputs og gode råd, så hvis du har lyst til at skrive til os med ris/ros, kommentarer, spørgsmål eller idéer? Så send os en mail her. Vi glæder os til at høre hvad du har på hjerte: info@oneandonlymusicalteater.dk

Publikum.jpg

Auditions

_K1P4339dcs.jpg

Der er pt. ingen auditions

Audition nyhedsbrev

Vil du tilmelde dig vores audition nyhedsbrev så klik her og send os en mail med dit Navn så tilføjer vi dig til vores liste.

Hvem er vi?

jesper.jpg

Jesper Winge Leisner

CEO, Executive producer
Rikke.jpg

Rikke Lange

producent og souschef
sophus.jpg

Sophus Friis Mathiasen

Producer/Produktionsleder
louisetoft.png

Louise Toft

Salgs- og marketingchef
helen.jpg

Helene Bester

Administrationschef/ P.A. for Jesper Winge Leisner
joakim.jpg

Joakim Pedersen

Music Advisor, Arrangør
Andreas.jpg

Andreas Vestergaard

Digital ekspert og konsulent

VORES FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Scandic
www.scandichotels.dk

Musikhuset Aarhus
musikhusetaarhus.dk

Nordiska ApS 
nordiska.dk

TV2
tv2.dk

Have Kommunikation
havekommunikation.dk

Billetlugen 
www.billetlugen.dk

Envision
www.envision.dk

Welcome Post
www.welcomepost.dk

Zyklus
www.zyklus.dk

2Entertain
www.2entertain.com

Frederiksberg Kommune
www.frederiksberg.dk