Privatlivspolitik

One And Onlys musicalselskaber

Only Musicals ApS
Nyvej 17 B, 2. sal tv.
1851 Frederiksberg C, Denmark
CVR-nr.: 35645667
Telefon: +45 70 26 32 67
Mail: info@oneandonlymusicals.dk

Only Entertainment ApS
Nyvej 17 B, 2. sal tv.
1851 Frederiksberg C, Denmark
CVR-nr.: 41956348
Telefon: +45 70 26 32 67
Mail: info@oneandonlymusicals.dk

One and Only Musical Teater ApS
Nyvej 17 B, 2. sal tv.
1851 Frederiksberg C, Denmark
CVR-nr.: 29916918
Telefon: +45 70 26 32 67
Mail: info@oneandonlymusicalteater.dk

 

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse, konkurrence m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, mobilnummer, telefonnummer, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Derudover bruges personoplysningerne i forbindelse med konkurrence, undersøgelser og besvarelse af henvendelser.

Oplysningerne bruges herudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer. Endelig bruges personoplysninger til at forbedre vores produkter og service.

Hjemlen til at behandle dine personoplysninger er følgende:

  • Når du har givet samtykke til behandling af dine personoplysninger, jf. Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1 litra a.
  • Når behandlingen er nødvendigt for at opfylde en aftale, som du er part i, eksempelvis ved køb af billetter på vores hjemmeside, jf. Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1 litra b.
  • Når behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler One and Only Musical Teater ApS, jf. Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1 litra c.
  • Når behandlingen er nødvendig for at forfølge en anden legitim interesse, jf. Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1 litra f. Den legitime interesse vil som nævnt ovenfor være forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier.

 

 

 

OVERFØRSEL AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til tilknyttede selskaber i One And Only koncernen samt professionelle rådgivere i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og dette vil altid ske i overensstemmelse med lovkrav, herunder indgåelse af fyldestgørende databehandleraftaler med vores databehandlere.

Dine personlige oplysninger kan blive overført til disse samarbejdspartnere:

  • Billetlugen A/S / Eventim (Vores billetsystem)
  • Billetten A/S (eksternt billetsalg)
  • Facebook
  • Instagram
  • Google Analytics / Google Adwords
  • ActiveCampaign
  • ZYKLUS
  • SleekNote
  • LinkedIn
  • Envision / TEA-solutions
  • INMOBILE
  • Samarbejdspartnere, der i forbindelse med vores shows udbyder menuer, drinks, overnatning og parkering o. lign.
  • Præmiesponsorer – sponsorens detaljer vil være specificeret i den enkelte konkurrence

I de tilfælde, hvor personoplysninger bliver overført til virksomheder, der har hovedsæde i et tredjeland (uden for EU), sikres det, at overførslen sker i overensstemmelse med gældende persondataregler, herunder Databeskyttelsesforordningens artikel 13, stk. 1, litra f. For så vidt angår følgende virksomheder, der har hovedkontor i USA, gælder det, at datacentrene ligger inden for EU:

  • Facebook (henvisning til deres vilkår som aftalt)

 

 

 

 

 

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

KONTAKT VEDRØRENDE PERSONOPLYSNINGER

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos One and Only Musical Teater ApS, skal du rette henvendelse på info@oneandonlymusicalteater.dk eller telefon +45 70 26 32 67. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Databeskyttelsesloven og Databeskyttelsesforordningen. Dette kan du læse mere om nedenfor under ’dine rettigheder’.

 

DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at anmode om indsigt i dine personoplysninger og berigtigelse af urigtige oplysninger. Under visse betingelser har du ret til at få slettet dine personoplysninger, inden det sædvanlige tidspunkt for sletning af oplysninger. Derudover har du under visse betingelser ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. I dette tilfælde må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Endvidere har du i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Endeligt har du i visse tilfælde ret til dataportabilitet – det vil sige modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Såfremt behandlingen af personoplysninger sker på baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage, uden at dette berører lovligheden af behandlingen, der er baseret på dit samtykke, inden tilbagetrækningen heraf. Dette sker ved, at du kontakter os på mail eller telefon, hvorefter tilbagetrækningen har virkning fra dette tidspunkt.

Når du køber billetter via hjemmesiden og således indgår en aftale, vil du blive bedt om at oprette en bruger, hvor du skal oplyse en række personoplysninger. Brugeren bliver anvendt til at gennemføre købet og forbedre administrationen af fremtidige køb. 

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet. Du finder mere information og kontaktoplysninger på https://www.datatilsynet.dk/databeskyttelse/klage-til-datatilsynet.

 

HVAD ER COOKIES?

Vi anvender cookies for at forbedre kundeoplevelsen.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer vedtilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

 

FORMÅL MED COOKIES PÅ VORES WEBSITE

Vores formål med brug af cookies er at opnå en trafikmåling på hvor mange, der besøger vores site, og kan udarbejde statistik over dette. Derudover bruges cookies til at optimere oplevelsen af hjemmesiden, herunder gemme brugernavn og kodeord for at lette fremtidige brug af hjemmesiden. Endelig bruges cookies til at målrette markedsføring til brugere.

 

SÅDAN SLETTER ELLER BLOKERER DU FOR COOKIES

Læs guiden her (indsæt guide).

 

COOKIES ANVENDT PÅ VORES WEBSITE

  • Oplys udførligt, hvem der står bag cookies (herunder hvis der er tredjeparts cookies) samt formålet med disse.
  • Oplys om, hvordan brugeren samtykker eller afslår fra at bruge cookies.
  • Oplys hvor længe cookies opbevares hos brugerne (eventuelt i et varierende antal måneder).

 

  1. PARTS COOKIES

_ga, _gat, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv

Navn: Google Analytics

Levetid: 2 år, 10 minutter, 2 år, 10 minutter, 30 minutter, lukning af browser, 6 måneder, 2 år

Beskrivelse: Anvendes til anonym trafik analyse