Nu 63.000 billetter solgt til Den eneste Ene

Med omkring to uger til premieren på DEN ENESTE ENE – The Musical i Forum, har billetsalget nu rundet hele 63.000 solgte billetter og har dermed haft et af de største forsalg til en teaterforestilling herhjemme på linje med kæmpesucceser som The Phantom of the Opera på Det Ny Teater og Ivanhoe i Ulvedalene.

Der er allerede nu udsolgt til mange af weekendforestillingerne, og dagligt sælges der i gennemsnit 400-500 billetter. Producent Jesper Winge Leisner fra The One & Only Company udtaler:

- Vi er meget lykkelige for den fantastiske forhåndsinteresse, der har været for forestillingen. Totaloplevelseskonceptet  med spisning, teater, koncert, fest og underholdning har danskerne taget til sig i en grad som vi selv ikke i vores mest optimistiske stunder havde forestillet os. Da vi offentliggjorde forestillingen for knap et år siden havde vi som erklæret mål at sælge 40.000 billetter inden premieren. Med 63.000 solgte billetter på nuværende tidspunkt har vi naturligvis måtte revidere vores succeskriterium med positivt fortegn, og nu glæder hele holdet sig til premieren og vise den forestilling som vi selv tror meget på, at danskerne vil tage til sig.

Der er dømt totalteater i kæmpeformat, når mere end 3.000 publikummer i Forum kommer til at sidde på tribuner på alle fire sider af scenen i den ene ende af Forums arena. På den måde kommer publikum til at sidde tæt på scenen, selvom der bliver tale om det største teater i Skandinavien. Rundt om i publikums- og foyerområdet opbygges et stort møbleret område med restaurant, bar, café og stor musikscene. Publikum kan komme i god tid inden forestillingen og mødes under hyggelige forhold, der er som taget ud af filmens univers. 

DEN ENESTE ENE – The Musical har mere en 35 medvirkende bl.a. Niels Olsen, Louise Mieritz, Therese Glahn, Lars Bom og Camilla Bendix i rollerne.

 

Med venlig hilsen

Have PR

Tlf. 33 25 21 07

 

Pressekoordinatorer:

Michael Feder: michael@have.dk, mobil: 22 43 49 42

Tina Ryoon Andersen: tina@have.dk, mobil: 20 66 04 40

 

 

den-eneste-ene-2005.jpg