ELSK MIG I NAT X-MAS

Den populære 80’er-musical i helt ny juleversion

Szhirley Anette Heick Jimmy Jørgensen Henrik Launbjerg Charlotte Fich og mange flere

Repremiere: 11.november – 30. december 2011 i Koncertsalen


De seneste års største originale danske musicalsucces vender nu tilbage i en ny juleversion den 11. november i Koncertsalen i Tivoli. ELSK MIG I NAT har gået sin sejrsgang i København og Aarhus siden premieren på Gasværket for to år siden. Hele 165.000 solgte billetter er det blevet til, hvilket ingen anden dansk musical har formået i årevis. Med musicalen ”ELSK MIG I NAT X-MAS” tages der for alvor fat på teaterprojektet
”Alle tiders Musical Teater”, der sikrer en ny moderne musicalscene i København.

Nu er ”ELSK MIG I NAT” tilbage i en ny juleversion i Tivoli med flere sange og masser af jul både i scenografi, handling og musikken! Snart fyldes Koncertsalen med; "All I Want for Christmas Is You", ”It’s hard to be a nissemand” og 25 andre langtidsholdbare hits fra 1980érne. Stjernecastet består bl.a. af Szhirley, Annette Heick, Jimmy Jørgensen, Charlotte Fich samt pole-danceren Ewa Otulak.

Handler om drømme og håb
Uanset hvor forestillingen har spillet har publikum hver aften taget del i en svingende 80’er-fest med alle de fedeste danske hits fra 80’erne. Med et solidt soundtrack som rygrad fortæller ”ELSK MIG I NAT X-MAS” en gribende og enkel historie om en gruppe mennesker, der bliver mindet om de drømme, de engang turde have, det liv der dengang var muligt – og om den kærlighed, de måske kan opleve igen. ”Den jeg elsker”, ”Magi luften” og ”Bag duggede ruder” er blot nogle af alle de hits, vi elsker fra vores barndom, ungdom og studieår. I nyopsætningen får de mange hits følgeskab af Thomas Helmigs juleklassiker ”Når Sneen Falder” og Shu-bi-duas ”Den Himmelblå”.

Sanger og skuespiller Annette Heick siger:
Jeg glæder mig helt vildt. Det bliver en super fantastisk oplevelse at skulle stå i Koncertsalen og synge alle de 80’er hits, jeg er vokset op med. Jeg hang selv ved radioen og havde også Sanne Salomonsen på min walkman. Sangene er unikke og taler til hjertet og musikken fra 80érne har i den grad været en del af mit livs lydtapet”.

Pole-dancer vandt for åben skærm
Blandt fornyelserne i musicalen er der blevet indskrevet en helt ny rolle, der fungerer som et dansende julekrydderi i forestillingen. Det bliver den talentfulde pole-dancer Ewa Otulak, der for åben skærm i skarp konkurrence blandt Danmarks bedste pole-dancere med usvigelig sikkerhed sikrede sig rollen som nissepige

Første skridt på ny Musicalscene
Med premieren på ”ELSK MIG I NAT X-MAS” den 11. november kickstartes samtidig visionen om at etablere en frisk musicalscene i toppen af teatermiljøet i København. Det er selskabet ”The One & Only Company” med Jesper Winge Leisner i spidsen og Tivoli, som er gået i kompagniskab om konceptet; ”Alle tiders Musical Teater”. Første skridt tages den 11. november med genopsætningen af ”ELSK MIG I NAT X-MAS”.

Executive Producer Jesper Winge Leisner, The One & Only Company, siger;
Tivoli er et fantastisk sted at producere og vi ser meget frem til den 11. november. Vi vil jo præcis det samme, nemlig skabe underholdende musical oplevelser for et bredt publikum. Vi synes det skal være humoristisk, musikalsk og romantisk, så vi er enige om at give publikum livsglæde for alle pengene. Samarbejdet skal resultere i dynamiske musicalopsætninger, der også appellerer til et yngre publikum. Det skal være tidssvarende musikteater for alle, der vil have en glad aften og som måske ikke normalt kommer i et teater. De næste projekter bliver ”Grease” til februar og ”Den Eneste Ene – The Musical” i maj og flere andre projekter er i støbeskeen.

” ”ELSK MIG I NAT X-MAS”

Medvirkende: Szhirley, Annette Heick, Jimmy Jørgensen, Charlotte Fich, Henrik Launbjerg m.fl.

Instruktion: Kenneth Kreutzmann

Scenografi: Rikke Juellund

Manuskript: Ina Bruhn og Ida Maria Rydén

Kapelmester: Joakim Pedersen

Spilleperiode: 11. november - 30. december 2011

Spilletider: Onsdage og torsdage: kl. 19.30, fredage kl. 16.00, lørdage kl. 15.00 og 19.30 og søndage kl. 16.00. Billetpriser:Kr. 365-625.

Vedlagte fotos er taget af Miklos Szabo var fotograf.

Tips til artikler og indslag:

Annette Heick fylder 40 år den 12. november og hun spiller på dagen!
Stjernecastet stiller op til interviews om deres personlige jul
Kom ind bag facaden og følg ELSK MIG I NAT X-Mas blive til i dagene op til premieren!
Jesper Winge Leisner & Lars Liebst stiller gerne op og fortæller om det nye musicalsamarbejde og dets visioner og mål

Kontakt presseansvarlig Torben Plank og få den personlige vinkel, 2223 7440, tpl@tivoli.dk

Med venlig hilsen

Tivoli,

Torben Plank, Presseansvarlig 22 23 74 40, tpl@tivoli.dk

elsk-mig-i-nat-xmas.jpg