Gasværket præsentere Elsk mig i Nat

Nyt samarbejde og stor ny musicalopsætning på Gasværket

Gasværket, The One and Only Company og Kanal 5 er gået ind i et nyt og banebrydende samarbejde. Derfor indledes jagten nu på et ungt par til to af de bærende roller i den helt nye, store musical ELSK MIG I NAT på Gasværket.

Det bliver storslået og på én gang både moderne og nostalgisk, når Gasværket i København den 15. november 2008 har verdenspremiere på musicalen ELSK MIG I NAT. Der er tale om et helt nyt stykke dansk dramatik, der som rygrad har en stribe af de allerstørste hits fra 80’erne. I den forbindelse producerer Kanal 5 en talentkonkurrence på tv, som skal finde to af hovedrollerne i forestillingen.

Teaterdirektør for Gasværket, Jon Stephensen udtaler:
- Ambitionen er at flette mere end 20 fantastiske sange ind i en ny rørende, underholdende og stærk historie. Vi vil forny og udfordre musicaltraditionen og samtidig skabe et brag af en forestilling om kærlighed og fællesskab. Og det er jo lige præcis hvad 80´er-musikken kan. Sange, der i dag har en lige så stærk appel, ja måske stærkere, end da de blev skrevet. 

Executive producer på forestillingen, Jesper Winge Leisner ser ligeledes frem til samarbejdet:

- Ideen har ligget og ulmet hos mig i et par år og det bliver dejligt at få den realiseret - og ud til publikum. Der blev skrevet så mange skønne sange i 80’erne og hundredtusinder af danskere har haft dem som soundtrack til deres opvækst. Med det soundtrack i hånden vil vi skabe en moderne og energifyldt forestilling - og man kunne vel næppe ønske sig en bedre ramme end Gasværket. Jeg tror det bliver fantastisk.

Tv-programmerne bliver en talentkonkurrence, hvor der blandt Danmarks bedste dansere, sangere og performere skal findes én ung mandlig og én ung kvindelig hovedrolle til musicalen. De to talenter får chancen for at vise, hvad de dur til i en stor professionel musicalopsætning på ét af hovedstadens største teatre. Vinderne får – foruden en hovedrolle i musicalen – 100.000 kr. hver. Tv-programmerne får premiere til foråret.

Der bliver afholdt auditions i begyndelsen af december i Århus, Aalborg og på Gasværket i København og vinderne af talentkonkurrencen kan opleves når ELSK MIG I NAT får premiere 15. november 2008.

For yderligere information kontakt Jon Stephensen på tlf. 20 96 03 94

 

Med venlig hilsen 

Have PR & Kommunikation

Tlf. 33 25 21 07

 

Pressekoordinatorer:

Astrid Thoudal Clausen, mobil: 20 87 96 61, astrid@have.dk

Michael Feder, mobil: 22 43 49 42, michael@have.dk

 

Åben audition

København den 9/12 og den 10/12

Aalborg den 12/12

Århus den 13/12

Tilmelding på www.kanal5.dk

elsk-mig-i-nat.jpg