OLSEN BANDEN & DEN RUSSISKE JUVEL kom flyvende fra start

SKIDEGODT EGON..!!

Blot seks timer inde i 1. dags billetsalg er der solgt og reserveret over 16.000 billetter

Efter blot seks timers billetsalg kan Olsen Banden fejre, at musicalen OLSEN BANDEN & DEN RUSSISKE JUVEL er kommet historisk flot fra start. Fra kl. 10.00 til kl. 16.00 i dag er intet mindre end 16.000 billetter solgt og reserveret, hvilket er helt enestående for en teaterforestilling i Danmark. Musicalen har premiere i Koncertsalen i Tivoli d. 8. februar 2008.

Og alle i OLSEN BANDEN er glade:

- Vi er lykkelige og taknemlige for, at publikum har taget så fantastisk imod forestillingen. Vi har fra starten haft en ambition om at skabe en sjov og anderledes  forestilling med appel til alle aldre. Vi er meget overvældede over den massive efterspørgsel vi har oplevet her på salgets første dag. Telefoner og Internet har været glødende og der er solgt mere end 2.500 billetter i timen.  Vi ser det som et godt tegn på, at Danmark er åbne over for en ny version af Olsen Banden, hvor der både synges og danses. Hele holdet glæder sig vildt til at komme i gang og til at vise publikum Olsen Banden, som man med garanti aldrig har set den før.

Så vi siger bare: Skidegodt Egon!, udtaler musicalens producent Jesper Winge Leisner

OLSEN BANDEN & DEN RUSSISKE JUVEL markerer 40-års jubilæet på Olsen Banden i 2008. Her kan publikum glæde sig til at opleve banden som de ikke er set tidligere – nemlig for fuld musik i et helt nyt og festligt kapitel i den legendariske bandes historie. 

Med Peter Langdal ved roret som instruktør er det lykkedes at samle et rent stjernehold på og bag scenen. Bag musikken står to af de største danske ”Hit Men” i dag, nemlig Bent Fabricius-Bjerre og Jesper Winge Leisner. Til at spille de tre legendariske roller som Egon, Benny og Kjeld kan ”The One and Only Company” præsentere et enestående samarbejde mellem tre af landets største entertainere og skuespillere i rollerne som Olsen Bandens medlemmer: Kirsten Lehfeldt som Egon, Søren Østergaard som Benny og Amin Jensen som Kjeld. 

Også et varmt velkommen skal lyde til Yvonne i skikkelse af Lene Maria Christensen, Laus Høybye som Børge, Gordon Kennedy som Dynamit Harry, Lars Bom som Hallandsen, Maria Lucia som ”den russiske juvel” Ivanovna Juvela, Morten Eisner som kriminalassistent Jensen, og i de øvrige roller Jens Jacob Tychsen, Tom Jensen, Allan Klie og Gitte Naur. Som kapelmester for det swingende ”The Olsen Banden Band” ses Joakim Pedersen, mens Signe Fabricius er koreograf på forestillingen. Til at skrive et nyt underholdende kapitel i Olsen Banden-historien har ”The One and Only Company” sikret sig en rigtig dynamit-duo: Søren Frellesen og amerikanske Philip LaZebnik.

Ligesom foyer-området i Forum blev omdannet til et gigantisk spisekøkken under

Den eneste Ene, så vil en række af Tivolis restauranter og caféer blive omdannet til herlige russiske spisesteder, hvor man kan spise hver aften inden forestillingen.

Læs mere om forestillingen på www.olsenbandenmusical.dk

 

For yderligere information, kontakt Have PR & Kommunikation på tlf. 33 25 21 07.

 

Med venlig hilsen

 

Have PR & Kommunikation

Tlf. 33 25 21 07

 

Pressekoordinatorer:

Michael Feder - Mobil: 22 43 49 42, e-mail: michael@have.dk

Gitte Lund - Mobil; 24 86 01 71, e-mail: gitte@have.dk

Maria Lilholt-Grøne – e-mail: maria@have.dk

 

Fakta om OLSEN BANDEN

& DEN RUSSISKE JUVEL

  • Premiere: 8. februar 2008
  • Spilleperiode: 8. februar – 16. marts 2008.
  • Spilletidspunkter: Tirsdag til fredag kl. 19.30, lørdag kl. 16.00 og kl. 19.30, søndag kl. 16.00
  • Billetpriser: 484 kr., 440 kr., 375 kr., 310 kr. og 225 kr. (tillæg på 49 kr. fredag/lørdag)
  • Billetsalg: Tivoli Billetcenter, Vesterbrogade 3, 1630 København V, tlf. 3315 1012 og BILLETnet på tlf.: 7015 6565 eller på www.billetnet.dk

 

 

olsen-banden-plakat.jpg