SATURDAY NIGHT FEVER - THE MUSICAL har passeret 75.000 solgte billetter

Der er discofeber i Danmark! Forsalget til The One and Only Companys stort anlagte, stjernebesatte opsætning af SATURDAY NIGHT FEVER – THE MUSICAL går helt forrygende, og både i Falconer i København og Musikhuset Aarhus er der rift om billetterne. Selvom der er over tre måneder til Danmarkspremieren d. 17. marts i Falconer,  er billetsalget allerede nu tordnet forbi 75.000 solgte billetter! I Falconer er der solgt 51.000 billetter, og i Aarhus har billetsalget passeret 26.000 stk., så helt præcist er 77.000 billetter revet væk.

Dermed er musicalen den næst hurtigst sælgende forestilling i The One and Only Companys historie, kun overgået af mastodontsuccesen Dirty Dancing – The Musical, som endte med at sælge hele 250.000 billetter. Med det fantastiske billetsalg har The One and Only Company også allerede udvidet spilleperioden flere gange. I første omgang var der åbnet for billetsalg frem til 30. marts i Falconer, men nu er der indsat ekstraforestillinger helt frem til d. 26. april 2017. I Aarhus spiller forestillingen fra 19. maj og er netop blevet forlænget frem til 7. juni 2017.

Direktør og Executive Producer Jesper Winge Leisner fra The One and Only Company  udtaler:
- ”Vi har bare Danmarks bedste og mest trofaste publikum. Det er fantastisk, at så mange har støttet os og købt billet så lang tid før premieren. Jeg synes, det er en ære at få lov til at lukke gode, gamle Falconer med et ordentligt brag - og så lige bagefter gå i gang med at forberede en Grand Opening af landets største musicalteater i det helt nye Scandic Falconer i 2018. Det bliver det vildeste sted med alt under ét tag, entertainment, bar, restauranter og overnatning.


Om musicalen

SATURDAY NIGHT FEVER – THE MUSICAL er en stor og festlig musical og en bevægende, humoristisk og tankevækkende historie om den rastløse ungdom i New York i slut-70’erne - om drømme, venskab og ung kærlighed. Det er også en historie om familie, tab og svigt, og det hele er tilsat nogle af pophistoriens allerstørste hits og de fedeste grooves man kan drømme om på en teaterscene.


SATURDAY NIGHT FEVER – THE MUSICAL fik verdenspremiere på West End i 1998 og har siden været opført i knap 40 forskellige produktioner over hele verden, fra Broadway over Johannesburg til Mexico City.

Musicalen er baseret på lowbudget-filmen fra 1977, som med et slag både gjorde John Travolta til en verdensstjerne og discobølgen til et globalt kulturfænomen. Filmens soundtrack indeholdt en perlerække af Bee Gees’ største hits, den blev nr. 1 på hitlister over alt og er stadig i dag et af verdens syv bedst sælgende albums nogensinde.

Når SATURDAY NIGHT FEVER – THE MUSICAL får danmarkspremiere, kan publikum glæde sig til at opleve en musical spækket med Bee Gees-hits som ”Stayin’ Alive”, ”Night Fever”, ”Disco Inferno”, ”Boogie Shoes”, ”If I Can’t Have You”, ”More Than a Woman” og ”How Deep is Your Love”, et stort cast, spektakulære dansenumre og et kæmpe live-orkester.

Øverst på rollelisten står Silas Holst i den legendariske rolle som Tony Manero og Amalie Dollerup som hans dansepartner Stephanie, og i det øvrige store cast kan publikum bl.a. glæde sig til at møde Bodil Jørgensen, Allan Olsen, Christian Tafdrup, den dugfriske Vild med dans-vinder Morten Kjeldgaard, Christine Astrid, Emil Birk Hartmann, Teit Samsø, Mathias Augustine samt sangerne Line Krogholm og Ilang Lumholt.

SATURDAY NIGHT FEVER – THE MUSICAL instrueres af Anders Lundorph, Tim Zimmermann bliver koreograf, og Joakim Pedersen svinger taktstokken som kapelmester.

Læs mere på www.saturdaynightfevermusical.dk og https://www.facebook.com/saturdaynightfevermusical

 

Med venlig hilsen

 

Have Kommunikation

Tlf. 33 25 21 07

Kontakt: Michael Feder, mail: michael@have.dk, mobil: 22434942

 

Fakta om SATURDAY NIGHT FEVER – THE MUSICAL

 

Spillesteder

Falconer

Musik Huset Aarhus

 

Premiere

Danmarkspremiere: 17. marts 2017 i Falconer

Aarhus-premiere: 19. maj 2017 i Musikhuset Aarhus

 

Spilleperioder

Falconer: 17. marts – 26. april 2017

Musikhuset Aarhus: 19. maj – 7. juni 2017

 

Priser

Fra 158 – 918 kr.

 

Billetbestilling

www.billetlugen.dk

 

Hjemmeside

www.saturdaynightfevermusical.dk

 

Facebook

https://www.facebook.com/saturdaynightfevermusical

 

CAST

SILAS HOLST / Tony Manero

AMALIE DOLLERUP / Stephanie Mangano

CHRISTINE ASTRID / Annette

BODIL JØRGENSEN / Flo Manero

ALLAN OLSEN / Frank Manero

CHRISTIAN TAFDRUP / Frank Manero Jr.

EMIL BIRK HARTMANN / Double J

TEIT SAMSØ / Joey

MORTEN KJELDGAARD / Ensemble

MATHIAS AUGUSTINE / Bobby C

ILANG LUMHOLT / Sanger

LINE KROGHOLM / Sangerinde

Samt stort ensemble og orkester.

 

KREATIVT HOLD

ANDERS LUNDORPH / Instruktør

TIM ZIMMERMANN / Koreograf

JOAKIM PEDERSEN / Kapelmester

MIKKEL RØNNOW / Kreativ Producer

JESPER WINGE LEISNER / Executive Producer

 

Handlingen

Den unge Tony Manero (Silas Holst) bor hjemme hos sine italienske forældre i Brooklyn og sidder fast i en trist hverdag med et meningsløst job i en malerforretning. Kun én gang om ugen liver han op. Lørdag aften på diskoteket 2001 Odyssey, hvor han forvandles til kongen af dansegulvet. Pigerne er vilde med ham, drengene vil være som ham. Han drømmer kun om at danse og komme væk fra sin triste hverdag i Brooklyn. Hans faste dansepartner, og pigen alle hans venner går i seng med, Annette (Christine Astrid), er håbløst forelsket i Tony, men det er ikke gengældt.

En dag får Tony øje på sin drømmepige, den smukke Stephanie (Amalie Dollerup), der arbejder på et PR-bureau. Han får hende overtalt til at deltage som hans dansepartner i en dansekonkurrence i stedet for Annette. Samtidig roder Tonys venner sig ud i en krig med byens anden drengegruppe, og Tony får familieproblemer, da hans storebror Frank Jr. (Christian Tafdrup), familiens stolthed, netop er vendt hjem og har opgivet præsteembedet. Og han har forelsket sig hovedkulds i Stephanie, som dog tilsyneladende ikke er interesseret. Kun én ting kan løse alle hans problemer. Dansen. 

 

Om fænomenet SATURDAY NIGHT FEVER

Filmen Saturday Night Fever, der gjorde John Travolta til en verdensstjerne, fik premiere i 1977, og tog alle med storm. Instruktøren John Badham lod sig inspirere af en artikel i New York Magazine fra 1976, skrevet af journalisten Nik Cohn, da han skulle lave filmen. Artiklen var en faktuel skildring af New Yorks unge generation med deres vilde dans til diskomusik på undergrunds-diskotekerne og deres higen efter succes. Ca. 20 år efter premieren på filmen afslørede journalisten, at alt i artiklen fra 1976 var fiktivt, og noget han havde fundet på, endda også hovedpersonen i artiklen, der senere blev til filmens hovedrolle.

De legendariske Bee Gees skrev soundtracket til filmen, der endte med at blive et af de bedst sælgende albums nogensinde med hits som ”Stayin’ Alive”, ”Night Fever” og ”How Deep Is Your Love”. Det var Bee Gees’ egen manager Robert Stigwood, der fik bandet med ind over filmprojektet, og Saturday Night Fever blev den første film af sin slags, hvor man blandede film- og musik, uden at skuespillerne skulle bryde ud i sang, som man ellers så det i musicalfilm.

Filmen blev en kolossal succes over hele verden, og soundtracket strøg til tops alle steder og er i dag verdens syvende bedst sælgende album nogensinde med over 20 mio. solgte eksemplarer.

Filmen er med tiden blevet et kulturelt fænomen med referencer ind i et utal af film, tv-programmer og endda computerspil, fra tv-serien The Simpsons til Mad Magazine, fra  computerspillet World of Warcraft til Glee og tegnefilmen Madagascar.

Om The One and Only Company

Teaterselskabet The One and Only Company kunne i 2015 fejre 10-års jubilæum, og for præcis et år siden rundede selskabet oven i købet 1 mio. solgte billetter.

Det hele startede i 2005 med urpremieren på Den eneste ene – The Musical i en kæmpeversion i Forum (271.000 billetter i forskellige opsætninger). Siden da har succeserne afløst hinanden i form af bl.a. Elsk mig i nat (228.000 billetter), Grease (203.000 billetter) og senest Dirty Dancing – The Musical, der solgte godt 250.000 billetter. Selskabet har endvidere stået bag de seneste tre års sommerrevy i Glassalen – Tam Tam - i samarbejde med Tivoli A/S.

The One and Only Company har samarbejdet med instruktører som Peter Langdal, Kenneth Kreutzmann, svenske Anders Albin og Joy-Maria Frederiksen, og på scenen har publikum gennem årene kunnet opleve en perlerække af stjernenavne som Silas Holst, Robert Hansen, Linda P, Niels Olsen, Martin Brygmann, Bodil Jørgensen, Søs Egelind, Paprika Steen, Ole Thestrup, Christiane Schaumburg-Müller, Mia Lyhne, Nicolaj Kopernikus, Mathilde Norholt, Anna David, James Sampson, Vicky Berlin, Joey Moe, Basim, Sonny Petersen, Julie Steincke, Szhirley, Jimmy Jørgensen, Kirsten Lehfeldt, Kirsten Norholt, Søren Østergaard, Amin Jensen, Louise Mieritz og Therese Glahn.

Læs mere på www.oneandonlycompany.com

 

Plakat uden tekst.jpg