SATURDAY NIGHT FEVER - THE MUSICAL lynsælger

På blot 13 dage er der solgt og reserveret hele 28.000 billetter til næste års stjernebesatte musicalopsætning i FALCONÉR. Seks ekstraforestillinger er nu sat i salg, og dermed er spilleperioden forlænget til 7. april 2017.

Dommen har været hurtig! Det danske publikum er i den grad klar til SATURDAY NIGHT FEVER – THE MUSICAL med Silas Holst og Amalie Dollerup i hovedrollerne. Det står lysende klart efter blot 13 dages billetsalg, hvor forestillingen har lynsolgt i en grad, hvor alle forhåndsforventninger er blevet overgået. Intet mindre end 28.000 solgte og reserverede billetter er det blevet til allerede. Og dermed sælger musicalen på samme vilde niveau som megasuccesen Dirty Dancing – The Musical gjorde det ved sin lancering. På den baggrund har selskabet bag forestillingen The One and Only Company i dag sat seks ekstraforestillinger i salg, og dermed forlænges spilleperioden en uge fra d. 30. marts til d. 7. april 2017.

Selskabets direktør og Executive Producer Jesper Winge Leisner, udtaler:

- Vi havde ærlig talt ikke turde drømme om at komme så hurtigt fra start. Vi kniber os selv i armen, men det er jo bare dejligt, at publikum allerede nu tager så varmt imod vores forestilling. Vores cast er hel på toppen over interessen og glæder sig til at vise den færdige forestilling til publikum når de går på scenen i Danmarks største musicalteater næste forår.    

Om musicalen

SATURDAY NIGHT FEVER – THE MUSICAL er både en stor og festlig musical og samtidig en bevægende, humoristisk og tankevækkende historie om den rastløse ungdom i New York i slut-70’erne - om drømme, venskab og ung kærlighed. Det er også en historie om familie, tab og svigt, og det hele er tilsat nogle af pophistoriens allerstørste hits og de fedeste grooves man kan drømme om på en teaterscene.


SATURDAY NIGHT FEVER – THE MUSICAL fik verdenspremiere på West End i 1998 og har siden været opført i knap 40 forskellige produktioner over hele verden, fra Broadway over Johannesburg til Mexico City.

Musicalen er baseret på lowbudget-filmen fra 1977, som med et slag både gjorde John Travolta til en verdensstjerne og discobølgen til et globalt kulturfænomen. Filmens soundtrack indeholdt en perlerække af Bee Gees’ største hits, den blev nr. 1 på hitlister over alt og er stadig i dag et af verdens syv bedst sælgende albums nogensinde.

Når SATURDAY NIGHT FEVER – THE MUSICAL får dansk premiere 17. marts næste år i  FALCONÉR, kan publikum glæde sig til at opleve en musical spækket med Bee Gees-hits som ”Stayin’ Alive”, ”Night Fever”, ”Disco Inferno”, ”Boogie Shoes”, ”If I Can’t Have You”, ”More Than a Woman” og ”How Deep is Your Love”, et stort cast, spektakulære dansenumre og et kæmpe live-orkester.

Øverst på rollelisten står Silas Holst i den legendariske rolle som Tony Manero og Amalie Dollerup som hans dansepartner Stephanie, og i det øvrige store cast kan publikum bl.a. glæde sig til at møde kæmpetalentet Christine Astrid, Bodil Jørgensen, Allan Olsen, Christian Tafdrup, Emil Birk Hartmann, Teit Samsø, Mathias Augustine samt sangerne Line Krogholm og Ilang Lumholt.

SATURDAY NIGHT FEVER – THE MUSICAL instrueres af Anders Lundorph, Tim Zimmermann bliver koreograf, og Joakim Pedersen svinger taktstokken som kapelmester.

Læs mere på www.saturdaynightfevermusical.dk og https://www.facebook.com/saturdaynightfevermusical

 

Med venlig hilsen

 

Have Kommunikation

Tlf. 33 25 21 07

Kontakt: Michael Feder, mail: michael@have.dk, mobil: 22434942

 

Fakta om SATURDAY NIGHT FEVER – THE MUSICAL

 

Spillested

FALCONÉR (Falkoner Alle 7, 2000 Frederiksberg)

 

Premiere

  1. marts 2017

 

Spilleperiode

  1. marts – 7. april 2017

 

Spilletider

Onsdag kl. 20:00

Torsdag kl. 20:00

Fredag kl. 20:00

Lørdag kl. 15:00 og kl. 20:00

Søndag kl. 15:00

 

Priser

Fra 198 – 898 kr.

 

Billetbestilling

www.billetlugen.dk

 

Hjemmeside

www.saturdaynightfevermusical.dk

 

Facebook

https://www.facebook.com/saturdaynightfevermusical

 

CAST

SILAS HOLST / Tony Manero

AMALIE DOLLERUP / Stephanie Mangano

CHRISTINE ASTRID / Annette

BODIL JØRGENSEN / Flo Manero

ALLAN OLSEN / Frank Manero

CHRISTIAN TAFDRUP / Frank Manero Jr.

EMIL BIRK HARTMANN / Double J

TEIT SAMSØ / Joey

MATHIAS AUGUSTINE / Bobby C

ILANG LUMHOLT / Sanger

LINE KROGHOLM / Sangerinde

Samt stort ensemble og orkester.

 

KREATIVT HOLD

ANDERS LUNDORPH / Instruktør

TIM ZIMMERMANN / Koreograf

JOAKIM PEDERSEN / Kapelmester

MIKKEL RØNNOW / Kreativ Producer

JESPER WINGE LEISNER / Executive Producer

 

Handlingen

Den unge Tony Manero (Silas Holst) bor hjemme hos sine italienske forældre i Brooklyn og sidder fast i en trist hverdag med et meningsløst job i en malerforretning. Kun én gang om ugen liver han op. Lørdag aften på diskoteket 2001 Odyssey, hvor han forvandles til kongen af dansegulvet. Pigerne er vilde med ham, drengene vil være som ham. Han drømmer kun om at danse og komme væk fra sin triste hverdag i Brooklyn. Hans faste dansepartner, og pigen alle hans venner går i seng med, Annette (Christine Astrid), er håbløst forelsket i Tony, men det er ikke gengældt.

En dag får Tony øje på sin drømmepige, den smukke Stephanie (Amalie Dollerup), der arbejder på et PR-bureau. Han får hende overtalt til at deltage som hans dansepartner i en dansekonkurrence i stedet for Annette. Samtidig roder Tonys venner sig ud i en krig med byens anden drengegruppe, og Tony får familieproblemer, da hans storebror Frank Jr. (Christian Tafdrup), familiens stolthed, netop er vendt hjem og har opgivet præsteembedet. Og han har forelsket sig hovedkulds i Stephanie, som dog tilsyneladende ikke er interesseret. Kun én ting kan løse alle hans problemer. Dansen. 

 

Om fænomenet SATURDAY NIGHT FEVER

Filmen Saturday Night Fever, der gjorde John Travolta til en verdensstjerne, fik premiere i 1977, og tog alle med storm. Instruktøren John Badham lod sig inspirere af en artikel i New York Magazine fra 1976, skrevet af journalisten Nik Cohn, da han skulle lave filmen. Artiklen var en faktuel skildring af New Yorks unge generation med deres vilde dans til diskomusik på undergrunds-diskotekerne og deres higen efter succes. Ca. 20 år efter premieren på filmen afslørede journalisten, at alt i artiklen fra 1976 var fiktivt, og noget han havde fundet på, endda også hovedpersonen i artiklen, der senere blev til filmens hovedrolle.

De legendariske Bee Gees skrev soundtracket til filmen, der endte med at blive et af de bedst sælgende albums nogensinde med hits som ”Stayin’ Alive”, ”Night Fever” og ”How Deep Is Your Love”. Det var Bee Gees’ egen manager Robert Stigwood, der fik bandet med ind over filmprojektet, og Saturday Night Fever blev den første film af sin slags, hvor man blandede film- og musik, uden at skuespillerne skulle bryde ud i sang, som man ellers så det i musicalfilm.

Filmen blev en kolossal succes over hele verden, og soundtracket strøg til tops alle steder og er i dag verdens syvende bedst sælgende album nogensinde med over 20 mio. solgte eksemplarer.

Filmen er med tiden blevet et kulturelt fænomen med referencer ind i et utal af film, tv-programmer og endda computerspil, fra tv-serien The Simpsons til Mad Magazine, fra  computerspillet World of Warcraft til Glee og tegnefilmen Madagascar.

Plakat uden tekst.jpg